Ο Άντης Τρυφωνίδης διορίστηκε Πρόεδρος του ΔΣ του ΡΙΚ

Ο Άντης Τρυφωνίδης διορίστηκε Πρόεδρος του ΔΣ του ΡΙΚ

Το Υπουργικό Συμβούλιο, κατά τη σημερινή του συνεδρία, αποφάσισε το διορισμό του Αντη Τρυφωνίδη, πρώην Γενικού Διευθυντή Υπουργείων, στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου (ΡΙΚ).

Παράλληλα αποφάσισε το διορισμό του  Θανάση Τσώκου, Επιχειρηματία, στη θέση του Αντιπροέδρου του ΔΣ του ΡΙΚ, και των  Σταύρου Ιωακείμ, Συμβούλου Επιχειρήσεων, και Γιάννου Πανταζή, Γενικού Διευθυντή της εταιρείας Leptos Calypso Public Ltd, ως μέλη του ΔΣ του ΡΙΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε βόμβα στο ΡΙΚ: Υπέβαλε την παραίτηση του ο Γ. Τσαλακός

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE