Eνας νεκρός και πάνω από 60 τραυματίες από ανεμοστρόβιλους στην Κίνα

Eνας νεκρός και πάνω από 60 τραυματίες από ανεμοστρόβιλους στην Κίνα

Ενας άνθρωπος σκοτώθηκε και περισσότεροι από 60 τραυματίστηκαν αφού δύο διαφορετικοί ανεμοστρόβιλοι έπληξαν την πόλη Ουχάν της κεντρικής Κίνας και μια άλλη πόλη, στην επαρχία Τζιανγκσού, στην ανατολική Κίνα, μετέδωσε το κινεζικό πρακτορείο Xinhua.


Στην Ουχάν, έξι άνθρωποι αγνοούνται και 41 νοσηλεύονται μετά τον ανεμοστρόβιλο που σάρωσε την περιφέρεια Καϊντιάν, στις 20.39 τοπική ώρα. Σύμφωνα με το πρακτορείο, η ζωή των τραυματιών δεν διατρέχει κίνδυνο. Οι τοπικές αρχές ανέφεραν ότι από τους ισχυρούς ανέμους ξεριζώθηκαν δέντρα και αποκολλήθηκαν στέγες κτιρίων.

Ενας δεύτερος ανεμοστρόβιλος έπληξε την πόλη Σενγκτσέ, κοντά στο Σουτσόου της ανατολικής Κίνας, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν 21, δύο εκ των οποίων νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Από τους ανέμους προκλήθηκαν ζημιές σε εγκαταστάσεις παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και σε πολλά εργοστάσια στη Σενγκτσέ, ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία του Σουτσόου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Απόπειρα δολοφονίας - Τον ήθελαν νεκρό: Στήθηκε ενέδρα θανάτου - Ετσι γάζωσαν τον 34χρονο επιχειρηματία - Βίντεο

Τον παρακολουθούσαν και είχαν στόχο να τον εκτελέσουν. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, 34χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε πυροβολισμούς ενώ οδηγούσε στον δρόμο Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.