Eνας νεκρός και πάνω από 60 τραυματίες από ανεμοστρόβιλους στην Κίνα

Eνας νεκρός και πάνω από 60 τραυματίες από ανεμοστρόβιλους στην Κίνα

Ενας άνθρωπος σκοτώθηκε και περισσότεροι από 60 τραυματίστηκαν αφού δύο διαφορετικοί ανεμοστρόβιλοι έπληξαν την πόλη Ουχάν της κεντρικής Κίνας και μια άλλη πόλη, στην επαρχία Τζιανγκσού, στην ανατολική Κίνα, μετέδωσε το κινεζικό πρακτορείο Xinhua.


Στην Ουχάν, έξι άνθρωποι αγνοούνται και 41 νοσηλεύονται μετά τον ανεμοστρόβιλο που σάρωσε την περιφέρεια Καϊντιάν, στις 20.39 τοπική ώρα. Σύμφωνα με το πρακτορείο, η ζωή των τραυματιών δεν διατρέχει κίνδυνο. Οι τοπικές αρχές ανέφεραν ότι από τους ισχυρούς ανέμους ξεριζώθηκαν δέντρα και αποκολλήθηκαν στέγες κτιρίων.

Ενας δεύτερος ανεμοστρόβιλος έπληξε την πόλη Σενγκτσέ, κοντά στο Σουτσόου της ανατολικής Κίνας, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν 21, δύο εκ των οποίων νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Από τους ανέμους προκλήθηκαν ζημιές σε εγκαταστάσεις παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και σε πολλά εργοστάσια στη Σενγκτσέ, ανέφερε η πυροσβεστική υπηρεσία του Σουτσόου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE