Φάρμα: Κόλαση η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέβασε (ξανά) την θερμοκρασία στα ύψη

Φάρμα: Κόλαση η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέβασε (ξανά) την θερμοκρασία στα ύψη

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου «χτύπησε» ξανά στην Φάρμα και μοίρασε εγκεφαλικά στους συμπαίκτες της κάνοντας ντουζ.

H ίδια έτρεξε ξανά στην λεκάνη με διαφορετικό πολύχρωμο μπικίνι αυτήν την φορά και τα πλάνα που χάρισε ήταν φωτιά. Από την άλλη ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ξεκίνησε να ουρλιάζει που θα έβλεπε ξανά το ίδιο θέαμα.

Βέβαια η Αλεξάνδρα δεν σταμάτησε εκεί αλλά ανέφερε: «Είμαστε κλεισμένοι σε ένα σπίτι όλοι εμείς  και χρειάζεται να δούμε κάτι, να ανοίξει το μάτι μας. Κάνουμε οφθαλμόλουτρο παιδιά μεταξύ μας. Τι να κάνουμε παιδιά; Φάτε μάτια ψάρια.»

Στο τέλος μάλιστα προσέφερε και την βοήθεια της, αφού δέχτηκε να τρίψει την πλάτη του Ντούπη που ήταν ο επόμενος που μπήκε για ντουζ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE