Τους τσάκωσαν να κυκλοφορούν μετά τα μεσάνυχτα - Βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ

Τους τσάκωσαν να κυκλοφορούν μετά τα μεσάνυχτα - Βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ

Υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών,  διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τέσσερα πρόσωπα επέβαιναν σε αυτοκίνητο χθες βράδυ που κυκλοφορούσε στους δρόμους μιάμιση περίπου ώρα μετά τα μεσάνυχτα, παρά το διάταγμα απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Το όχημα οδηγούσε 42χρονος  που έχει απασχολήσει στο παρελθόν την ΥΚΑΝ( Κλιμάκιο Πάφου). Ο 42χρονος υποβλήθηκε σε ναρκοτεστ με θετική ένδειξη.

Εντός του οχήματος επίσης εντοπίσθηκε μικροποσότητα κάνναβης που ο οδηγός φέρεται να παραδέχθηκε ότι ήταν δική του και την προόριζε για προσωπική του χρήση.

Επίσης τα τέσσερα πρόσωπα καταγγέλθηκαν για παραβίαση του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου σε σχέση με τις ώρες κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE