Τους τσάκωσαν να κυκλοφορούν μετά τα μεσάνυχτα - Βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ

Τους τσάκωσαν να κυκλοφορούν μετά τα μεσάνυχτα - Βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ

Υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών,  διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τέσσερα πρόσωπα επέβαιναν σε αυτοκίνητο χθες βράδυ που κυκλοφορούσε στους δρόμους μιάμιση περίπου ώρα μετά τα μεσάνυχτα, παρά το διάταγμα απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Το όχημα οδηγούσε 42χρονος  που έχει απασχολήσει στο παρελθόν την ΥΚΑΝ( Κλιμάκιο Πάφου). Ο 42χρονος υποβλήθηκε σε ναρκοτεστ με θετική ένδειξη.

Εντός του οχήματος επίσης εντοπίσθηκε μικροποσότητα κάνναβης που ο οδηγός φέρεται να παραδέχθηκε ότι ήταν δική του και την προόριζε για προσωπική του χρήση.

Επίσης τα τέσσερα πρόσωπα καταγγέλθηκαν για παραβίαση του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου σε σχέση με τις ώρες κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE