Ο Πούτιν κήρυξε προσωρινή εκεχειρία με την Ουκρανία λόγω Πάσχα
Πασχαλινή εκεχειρία με την Ουκρανία ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Themaonline κατά την διενέργεια ελέγχου rapid test σήμερα στη Βουλή εντοπίστηκαν τρία θετικά κρούσματα κορωνοϊού. Αμέσως ενεργοποιήθηκαν τα πρωτόκολλα εκκενώθηκε το κτήριο για απολύμανση και τα θετικά περιστατικά αυτοπεριορίστηκαν.
Το προσωπικό για το υπόλοιπο της μέρα θα εργάζεται από το σπίτι με τηλεργασία ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η ιχνηλάτηση των επαφών.
Να αναφέρουμε ότι πρόκειται για άτομα που εργάζονται στο κυρίως κτήριο της Βουλής και όχι στο Συνεδρικό κέντρο Φιλοξενία. Η έκτακτη Ολομέλεια εν μέσω προεκλογικής στις 20 Μαΐου θα γίνει όπως έχει προγραμματιστεί.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




