Τρία θετικά κρούσματα κορωνοϊού στη Βουλή – Κλειστή για απολύμανση

Τρία θετικά κρούσματα κορωνοϊού στη Βουλή – Κλειστή για απολύμανση

Κλειστό θα παραμείνει σήμερα το κτήριο της Βουλής λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Themaonline κατά την διενέργεια ελέγχου rapid test σήμερα στη Βουλή εντοπίστηκαν τρία θετικά κρούσματα κορωνοϊού. Αμέσως ενεργοποιήθηκαν τα πρωτόκολλα εκκενώθηκε το κτήριο για απολύμανση και τα θετικά περιστατικά αυτοπεριορίστηκαν.


Το προσωπικό για το υπόλοιπο της μέρα θα εργάζεται από το σπίτι με τηλεργασία ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η ιχνηλάτηση των επαφών.


Να αναφέρουμε ότι πρόκειται για άτομα που εργάζονται στο κυρίως κτήριο της Βουλής και όχι στο Συνεδρικό κέντρο Φιλοξενία. Η έκτακτη Ολομέλεια εν μέσω προεκλογικής στις 20 Μαΐου θα γίνει όπως έχει προγραμματιστεί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE