Τηλεφωνική επικοινωνία Σούκρι - Δένδιας

Τηλεφωνική επικοινωνία Σούκρι - Δένδιας

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Σάμεχ Σούκρι ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όπου συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις στα παλαιστινιακά εδάφη και την κλιμάκωση της κατάστασης στη Λωρίδα της Γάζας.  

Οι επικεφαλής της διπλωματίας των δύο χωρών συζήτησαν τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την αποκλιμάκωση της ισραηλινο – παλαιστιανιακής κρίσης.  
 
Το αιγυπτιακό Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Δένδιας εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ρόλο της Αιγύπτου σε αυτό το θέμα και για τις ακούραστες προσπάθειες του Καΐρου για την επίτευξη εκεχειρίας και τον τερματισμό της παρούσας κρίσης. 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE