Τηλεφωνική επικοινωνία Σούκρι - Δένδιας

Τηλεφωνική επικοινωνία Σούκρι - Δένδιας

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Σάμεχ Σούκρι ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όπου συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις στα παλαιστινιακά εδάφη και την κλιμάκωση της κατάστασης στη Λωρίδα της Γάζας.  

Οι επικεφαλής της διπλωματίας των δύο χωρών συζήτησαν τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την αποκλιμάκωση της ισραηλινο – παλαιστιανιακής κρίσης.  
 
Το αιγυπτιακό Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Δένδιας εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ρόλο της Αιγύπτου σε αυτό το θέμα και για τις ακούραστες προσπάθειες του Καΐρου για την επίτευξη εκεχειρίας και τον τερματισμό της παρούσας κρίσης. 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE