ΥΓΕΙΑ

Απώλεια βάρους: Η γυμναστική που δουλεύει εγγυημένα

Απώλεια βάρους: Η γυμναστική που δουλεύει εγγυημένα

Διακόσια λεπτά τη βδομάδα καταλήγουν σε σημαντική μείωση του συνολικού σωματικού βάρους.

Όλοι θέλουν να ξέρουν τα μυστικά που απογειώνουν τη γυμναστική και καταλήγουν σε σημαντική απώλεια κιλών. Όταν τουλάχιστον η φυσική άσκηση συνοδεύεται από δίαιτα.

Η ιστοσελίδα γυμναστικής Shape το έριξε λοιπόν στην έρευνα για να φανερώσει όλα τα μικρά και μεγάλα που συνδέονται με την αποδοτικότερη απώλεια κιλών.

Η συμβουλή της για όσους γυμνάζονται με cardio προγράμματα είναι ο χρόνος. «Παρακολουθείστε το ρολόι για να χάνετε κιλά».

Το Shape παραθέτει την επιστημονική μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Journal of the American Medical Association» και βρήκε πως οι γυναίκες που γυμνάζονται τουλάχιστον 200 λεπτά τη βδομάδα με προγράμματα cardio για 18 μήνες, χάνουν περίπου 14% του συνολικού σωματικού τους βάρους.

Η ολική διάρκεια της εβδομαδιαίας cardio γυμναστικής παίζει εδώ τον αποφασιστικότερο ρόλο, και όχι η ένταση της άσκησης ή τα επίπεδα δυσκολίας.

Όσες γυμνάζονταν με τα ίδια προγράμματα για λιγότερο από 150 λεπτά της ώρας τη βδομάδα, δεν έχασαν παρά το 5% του συνολικού σωματικού τους βάρους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top