ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα παρέσυρε ποδηλάτη- Με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα παρέσυρε ποδηλάτη- Με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας 17/5 στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν λίγο μετά τις 19:00 όταν υπό συνθήκες που διερευνώνται αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε ποδηλάτη στην περιοχή των Πολεμιδιών.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία για να διερευνήσει τα αίτια του ατυχήματος ενώ ο ποδηλάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία και δεν αποκλείεται να τύχει των πρώτων βοηθειών και να λάβει εξιτήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Εθνικό Συμβούλιο: Ενημέρωσε ο ΠτΔ για επαφές στις Βρυξέλλες – Στο επίκεντρο το Κυπριακό, το καθεστώς των Βάσεων και η ενεργειακή κρίση

Για τις τελευταίες επαφές που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο πλαίσιο της παρουσίας του στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών ενημέρωσε το Εθνικό Συμβούλιο σύμφωνα το πρωί.

BEST OF TOTHEMAONLINE