ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα παρέσυρε ποδηλάτη- Με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα παρέσυρε ποδηλάτη- Με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας 17/5 στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν λίγο μετά τις 19:00 όταν υπό συνθήκες που διερευνώνται αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε ποδηλάτη στην περιοχή των Πολεμιδιών.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία για να διερευνήσει τα αίτια του ατυχήματος ενώ ο ποδηλάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία και δεν αποκλείεται να τύχει των πρώτων βοηθειών και να λάβει εξιτήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE