ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα παρέσυρε ποδηλάτη- Με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα παρέσυρε ποδηλάτη- Με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας 17/5 στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν λίγο μετά τις 19:00 όταν υπό συνθήκες που διερευνώνται αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε ποδηλάτη στην περιοχή των Πολεμιδιών.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία για να διερευνήσει τα αίτια του ατυχήματος ενώ ο ποδηλάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία και δεν αποκλείεται να τύχει των πρώτων βοηθειών και να λάβει εξιτήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Αν ζητηθεί κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει και για τα θέματα του αφθώδους πυρετού και των μέτρων για τις οικονομικές συνέπειες της πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE