Κωστάκης Αρτυματάς: Δημιούργημα Τιμούρ – Παραλίμνι, Νότιγχαμ, Λευκωσία και στο ΒΑΡΩΣΙ… ηγέτης!

Κωστάκης Αρτυματάς: Δημιούργημα Τιμούρ – Παραλίμνι, Νότιγχαμ, Λευκωσία και στο ΒΑΡΩΣΙ… ηγέτης!

Ο Κωστάκης Αρτυματάς βρήκε την… Ιθάκη του στην Ανόρθωση, αποτελεί ηγετική φυσιογνωμία στα αποδυτήρια των Κυπελλούχων και σίγουρα χρωστάει πολλά στον Τιμούρ Κετσπάγια.

Ένα παιδί από το Παραλίμνι που στα 16 του όντας μέλος των ακαδημιών της ΕΝΠ κέρδισε ένα εισιτήριο για τις ακαδημίες της Νότιγχαμ Φόρεστ! Από το 2009 μέχρι το 2012 έφτασε μέχρι την δεύτερη ομάδα (ρεζέρβες) της Νότιγχαμ και στα 19 του επέστρεψε στην Κύπρο για λογαριασμό της ΕΝΠ.

 
Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.