Κωστάκης Αρτυματάς: Δημιούργημα Τιμούρ – Παραλίμνι, Νότιγχαμ, Λευκωσία και στο ΒΑΡΩΣΙ… ηγέτης!

Κωστάκης Αρτυματάς: Δημιούργημα Τιμούρ – Παραλίμνι, Νότιγχαμ, Λευκωσία και στο ΒΑΡΩΣΙ… ηγέτης!

Ο Κωστάκης Αρτυματάς βρήκε την… Ιθάκη του στην Ανόρθωση, αποτελεί ηγετική φυσιογνωμία στα αποδυτήρια των Κυπελλούχων και σίγουρα χρωστάει πολλά στον Τιμούρ Κετσπάγια.

Ένα παιδί από το Παραλίμνι που στα 16 του όντας μέλος των ακαδημιών της ΕΝΠ κέρδισε ένα εισιτήριο για τις ακαδημίες της Νότιγχαμ Φόρεστ! Από το 2009 μέχρι το 2012 έφτασε μέχρι την δεύτερη ομάδα (ρεζέρβες) της Νότιγχαμ και στα 19 του επέστρεψε στην Κύπρο για λογαριασμό της ΕΝΠ.

 
Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE