LIFESTYLE

Στην Μάχη της Eurovision ρίχνεται απόψε η Κύπρος. Τι λένε τα προγνωστικά;

Στην Μάχη της Eurovision ρίχνεται απόψε η Κύπρος. Τι λένε τα προγνωστικά;

Σήμερα Τρίτη 18 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision. H Κύπρος που θα εκπροσωπηθεί από την εντυπωσιακή Έλενα Τσαγκρινού και το τραγούδι EL DIABLO και θα εμφανιστεί στην 8η θέση.

Η ερμηνεία της και η φαντασμαγορική της σκηνική παρουσία έθεσαν ψηλά τον πήχη για την Έλενα. Όντας ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί της βραδιάς μαζί με την Μάλτα, η Κύπρος αναμένεται να κατακτήσει την σκηνή στο Ρότενταμ της Ολλανδίας και να περάσει στον τελικό του Σαββάτου.
Την σκηνοθεσία της εμφάνισης έχει αναλάβει ο Αυστριακός Marvin Diettman ενώ το φόρεμα της εντυπωσιακής τραγουδίστριας υπογράφει η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Σύλια Κριθαρίωτη. Με ένα τραγούδι που έχει κατακριθεί από πολλούς η Έλενα Τσαγκρινού έχει αφήσει της καλύτερες εντυπώσεις στους φαν του διαγωνισμού.


Μεγαλύτερος ο ανταγωνισμός στον 2ο ημιτελικό. Ελβετία, Βουλγαρία, Ισλανδία, Ελλάδα, Σερβία, Σαν Μαρίνο και Πορτογαλία είναι οι χώρες που φιγουράρουν ψηλά στη λίστα για πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top