Συναγερμός με εξαφάνιση πάτερ από τη Μονή Σταυροβουνίου – Το ανησυχητικό σημείωμα που άφησε

Συναγερμός με εξαφάνιση πάτερ από τη Μονή Σταυροβουνίου – Το ανησυχητικό σημείωμα που άφησε

Αγνοείται η τύχη πάτερ από τη Μονή Σταυροβουνίου τις τελευταίες ημέρες, με την αγωνία να κορυφώνεται.

Συγκεκριμένα ο Πάτερ Ιωάννης είναι εξαφανισμένος από την Παρασκευή 14 Μαΐου στις 7:00 το πρωί.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Κοινοτικού Συμβουλίου Κόρνου ο Πάτερ περιγράφεται ως ξανθός με ύψος 1,65, γαλανομάτης με ράσα. Για εντοπισμό του Πάτερ γίνεται έκκληση από το Κοινοτικό Συμβούλιο όποιος γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου στο 24804380.

Σημειώνεται ότι ο Πάτερ Ιωάννης πριν από την εξαφάνιση του είχε αφήσει σημείωμα στο οποίο ενημέρωνε ότι θα πάει για να ασκητέψει στα βουνά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.

BEST OF TOTHEMAONLINE