ΚΥΠΡΟΣ: Βγήκαν βόλτα με το... φέρετρο - Σάστισαν οι περαστικοί στον αυτοκινητόδρομο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Βγήκαν βόλτα με το... φέρετρο - Σάστισαν οι περαστικοί στον αυτοκινητόδρομο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα μακάβριο και συνάμα σοκαριστικό στιγμιότυπο συνάντησαν διάφοροι Κύπριο οδηγοί στον αυτοκινητόδρομο. 

Συγκεκριμένα, μετά από φωτογραφίες που μας απέστειλε αναγνώστης της ιστοσελίδας μας, αντικρίσαμε ένα ιδιωτικό αυτοκίνητο. Ως εδώ καλά θα έλεγε κάποιος.

Όμως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κουβαλούσε κάτι στην καμπίνα του. Κάτι που ας πούμε, δεν είθισται να συναντάς πάνω από ένα ιδιωτικό αμάξι. 

Μάλιστα, στην οροφή του αυτοκινήτου βρισκόταν δεμένο ένα φέρετρο -ας ελπίσουμε άδειο- προκαλώντας φυσικά την έκπληξη των περαστικών.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε στα παιδιά μας και στη νέα γενιά για την ΕΟΚΑ, για τους αγώνες και τις θυσίες όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη Κύπρο, για την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE