Αίτηση για RFI για νέα υποθαλάσσια τηλεπικοινωνιακή διασύνδεση Κύπρου και Ελλάδας

Αίτηση για RFI για νέα υποθαλάσσια τηλεπικοινωνιακή διασύνδεση Κύπρου και Ελλάδας

Το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής της Κύπρου και η Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Ελλάδας, ανακοινώνουν την έναρξη της διαδικασίας συλλογής πληροφοριών για Παροχή Πληροφοριών (RFI) για νέα υποθαλάσσια τηλεπικοινωνιακή διασύνδεση Κύπρου και Ελλάδας (Request for Information (RFI) for a new Submarine Cable Link between Cyprus and Greece).


Η ανακοίνωση και το εν λόγω έγγραφο βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://dec.dmrid.gov.cy και οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο πρόσωπο μπορεί να υποβάλει γραπτώς τις απαντήσεις του στην Αίτηση για Παροχή Πληροφοριών, μέχρι τις 8 Ιουνίου 2021.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Την ελπίδα να υπάρξει η πολιτική βούληση από όλους στις επικείμενες συναντήσεις της Νέας Υόρκης ώστε να προχωρήσει ο ΓΓ των ΗΕ σε διευρυμένη διάσκεψη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE