Αίτηση για RFI για νέα υποθαλάσσια τηλεπικοινωνιακή διασύνδεση Κύπρου και Ελλάδας

Αίτηση για RFI για νέα υποθαλάσσια τηλεπικοινωνιακή διασύνδεση Κύπρου και Ελλάδας

Το Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής της Κύπρου και η Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Ελλάδας, ανακοινώνουν την έναρξη της διαδικασίας συλλογής πληροφοριών για Παροχή Πληροφοριών (RFI) για νέα υποθαλάσσια τηλεπικοινωνιακή διασύνδεση Κύπρου και Ελλάδας (Request for Information (RFI) for a new Submarine Cable Link between Cyprus and Greece).


Η ανακοίνωση και το εν λόγω έγγραφο βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Τμήματος Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://dec.dmrid.gov.cy και οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο πρόσωπο μπορεί να υποβάλει γραπτώς τις απαντήσεις του στην Αίτηση για Παροχή Πληροφοριών, μέχρι τις 8 Ιουνίου 2021.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.