Τριαντάφυλλος: Δεν μπορεί να αποχωρήσει οικειοθελώς - Τι λέει ο δικηγόρος του

Τριαντάφυλλος: Δεν μπορεί να αποχωρήσει οικειοθελώς - Τι λέει ο δικηγόρος του

Τι συμβαίνει με τον τραγουδιστή;


To λόγο που ο Τριαντάφυλλος δεν αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» ο δικηγόρος του Στέλιος Σούρλας.

«Το συμβόλαιο λέει κάποια άλλα πράγματα. Δεν υπάρχει δυνατότητα για οικειοθελή αποχώρηση, από εκεί και πέρα θα δείξει. Έχει κάποιες ποινικές ρήτρες το συμβόλαιο σε περίπτωση οικειοθελούς αποχώρησης. Το συμβόλαιο δεν αναφέρει συγκεκριμένη χρονική διάρκεια, έχει δυνατότητα η παραγωγή να το επεκτείνει», είπε ο δικηγόρος του τραγουδιστή.

Πάντως ο Γιώργος Λιανός σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε πει ότι δεν υπάρχουν ρήτρες και κανένας παίκτης δεν μένει στο παιχνίδι με το ζόρι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης βρίσκεται το κοίτασμα «Κρόνος», με στόχο να σταλούν οι πρώτες ποσότητες κυπριακού φυσικού αερίου στην Ευρώπη, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι οι σχετικές εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Μαρτίου, όταν θα μεταβεί και στην Αίγυπτο μετά από πρόσκληση του Προέδρου της χώρας για να συμμετάσχει στο Ενεργειακό Φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί στο Κάιρο.