Δείτε την Έλενα Τσαγκρινού σε ηλικία 14 χρονών στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»

Δείτε την Έλενα Τσαγκρινού σε ηλικία 14 χρονών στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»

Λίγες ώρες πριν τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, στον οποίο συμμετέχει η Κύπρος. 

Η νεαρή τραγουδίστρια γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για την απόφασή της να συμμετέχει στο talent show «Κατά τύχη έγινε και πήγα στο talent show. Μου λέγανε ‘πήγαινε, πήγαινε’. Πιστεύω ήταν ένα πείραμα. Δεν θα ξεχάσω βέβαια τα λόγια του κύριου Περρή και του κύριου Ψινάκη. Μου είχαν πει εσύ θα πας καλά».

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που κάνει τις τελευταίες μέρες τον γύρο το διαδικτύου πριν από 12 έτη η γνωστή τραγουδίστρια είχε ερμηνεύσει τα «Σμυρνάιικα τραγούδια»  του Παντελή Θαλασσινού φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό.

Να υπενθυμίσουμε πως  Έλενα με το τραγούδι El Diablo θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 65o διαγωνισμό της Eurovision που θα λάβει χώρα το Ροτενταμ της Ολλανδίας.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE