ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Σε σοβαρή κατάσταση οι τραυματίες– Εγκαύματα στο σώμα τους- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Σε σοβαρή κατάσταση οι τραυματίες– Εγκαύματα στο σώμα τους- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 11:20 το πρωί στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ υπάλληλοι της ΑΗΚ (40χρονος και 48χρονος) ασχολούνταν με προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης υποσταθμού στην Οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Λατσιά, σημειώθηκε ανάφλεξη, ίσως λόγω κάποιας απώλειας, με αποτέλεσμα οι δύο εργάτες να τραυματιστούν σοβαρά.

Φαίνεται πως ο ένας από τους δύο έχασε τις αισθήσεις του εντός του υποσταθμού ενώ ο δεύτερος αν και τραυματίας κατάφερε να εξέλθει.

Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, φέροντας εγκαύματα σε μεγάλος μέρος του σώματός τους.

Η Χριστίνα Παπαδοπούλου, εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ ανέφερε στο ThemaOnline ότι διεξάγεται έρευνα από λειτουργούς του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας και την Αστυνομία για τα αίτια της έκρηξης, ενώ θα ορίσει ειδική ομάδα και η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.