Πάνω από 5.800 ραντεβού για εμβόλια διευθετήθηκαν από άτομα ηλικίας 61 - 65 ετών

Πάνω από 5.800 ραντεβού για εμβόλια διευθετήθηκαν από άτομα ηλικίας 61 - 65 ετών

Συνολικά 5.882 ραντεβού, από τα 7.020 που ήταν διαθέσιμα, διευθετήθηκαν μέσω της Πύλης Εμβολιασμού, από άτομα ηλικίας 61 - 65 ετών.

Η Πύλη για διευθέτηση ραντεβού για εμβόλια κατά της COVID-19 είχε ανοίξει για τη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα την Τετάρτη, στις 7.30 πμ και παρέμεινε ανοιχτή μέχρι τις 17.30 την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Υπουργείου Υγείας, η Πύλη ανοίγει και πάλι για τις ηλικίες 46 - 49 αύριο, Παρασκευή στις 7.30 πμ μέχρι και τις 17.30 το Σάββατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE