Άλλοι 14 μετανάστες έφτασαν από τα Κατεχόμενα – Ανήλικα παιδιά ανάμεσα τους

Άλλοι 14 μετανάστες έφτασαν από τα Κατεχόμενα – Ανήλικα παιδιά ανάμεσα τους

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές, καθώς άλλοι 14 μετανάστες εντοπίστηκαν σήμερα (21/05), στο χωρίο Αυγόρου της Επαρχίας Αμμοχώστου.

Οι μετανάστες έχουν καταγωγή από την Συρία, ενώ ανάμεσα τους βρίσκονται 3 ανήλικα παιδιά, 10 άνδρες και μια γυναίκα.

Τα 14 άτομα έχουν καταγωγή από τη Συρία και πρόκειται για 10 άνδρες, για μία γυναίκα και 3 ανήλικα παιδιά.

Να σημειωθεί ότι οι 14 μετανάστες έφτασαν από τα Κατεχόμενα και μέσω των Βρετανικών Βάσεων έφτασαν στο χωριό.

Στην σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ μετά τον έλεγχο για covid 19, αναμένεται να οδηγηθούν μεταφερθούν στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας «Πουρνάρα» στην Κοκκινοτριμιθιά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE