Εθελοντική Αιμοδοσία στο Alexander College

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Alexander College

Το ακαδημαϊκό ίδρυμα Alexander College, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, πραγματοποίησαν αιμοδοσία, για βοήθεια κάλυψης των αυξημένων αναγκών σε αίμα.

Το τελευταίο διάστημα εκπέμπεται επείγουσα ανακοίνωση για αιμοδοσία, λόγω της μηδενικής ροής αιμοδοτών ως επακόλουθο της αρνητικής συγκυρίας της πανδημίας. Στόχος είναι κανείς ασθενής να μην κινδυνεύσει εξαιτίας της έλλειψης αίματος.


Προσωπικό και φοιτητές, έσπευσαν να δώσουν το παρόν τους, δίνοντας αίμα και σώζοντας ζωές.
Η αιμοληψία διενεργείται αποκλειστικά από εξειδικευμένο προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας και όλες οι μονάδες αίματος που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την κάλυψη των μεταγγίσεων ασθενών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE