Την «προεδρική επιτροπή επιστημών και υγείας» συνάντησε ο Τατάρ

Την «προεδρική επιτροπή επιστημών και υγείας» συνάντησε ο Τατάρ

Συνάντηση, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τα μέλη της «προεδρικής επιτροπής επιστημών και υγείας» είχε σήμερα ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ με τους οποίους συζήτησε την πανδημία.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Τατάρ εκτίμησε ότι το ψευδοκράτος έχει χειριστεί μέχρι τώρα καλά την πανδημία και έλαβε επιστημονική πληροφόρηση από τα μέλη της «επιτροπής» ενώ συζήτησαν και το εμβολιαστικό πρόγραμμα.
 
Η συνάντηση αυτή έγινε σήμερα καθώς συνεδρίαζε η Τεχνική Επιτροπή για την υγεία για το θέμα των οδοφραγμάτων και ενώ αναμένονται οι τελικές αποφάσεις για την χαλάρωση των μέτρων στα κατεχόμενα μετά την συνεδρία του «υπουργικού συμβουλίου».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Χλώρακα: Διακοπές που μετατράπηκαν σε εφιάλτη - Συγκλονίζουν οι συνθήκες θανάτου του τρίχρονου αγοριού

Τραγωδία στη Χλώρακα: Διακοπές που μετατράπηκαν σε εφιάλτη - Συγκλονίζουν οι συνθήκες θανάτου του τρίχρονου αγοριού

Συγκλονίζουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τρίχρονο αγοράκι τουριστών που διέμεναν σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Χλώρακα, έπεσε από ύψος και βρήκε τραγικό τέλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE