Την «προεδρική επιτροπή επιστημών και υγείας» συνάντησε ο Τατάρ

Την «προεδρική επιτροπή επιστημών και υγείας» συνάντησε ο Τατάρ

Συνάντηση, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τα μέλη της «προεδρικής επιτροπής επιστημών και υγείας» είχε σήμερα ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ με τους οποίους συζήτησε την πανδημία.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Τατάρ εκτίμησε ότι το ψευδοκράτος έχει χειριστεί μέχρι τώρα καλά την πανδημία και έλαβε επιστημονική πληροφόρηση από τα μέλη της «επιτροπής» ενώ συζήτησαν και το εμβολιαστικό πρόγραμμα.
 
Η συνάντηση αυτή έγινε σήμερα καθώς συνεδρίαζε η Τεχνική Επιτροπή για την υγεία για το θέμα των οδοφραγμάτων και ενώ αναμένονται οι τελικές αποφάσεις για την χαλάρωση των μέτρων στα κατεχόμενα μετά την συνεδρία του «υπουργικού συμβουλίου».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE