Την «προεδρική επιτροπή επιστημών και υγείας» συνάντησε ο Τατάρ

Την «προεδρική επιτροπή επιστημών και υγείας» συνάντησε ο Τατάρ

Συνάντηση, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τα μέλη της «προεδρικής επιτροπής επιστημών και υγείας» είχε σήμερα ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ με τους οποίους συζήτησε την πανδημία.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Τατάρ εκτίμησε ότι το ψευδοκράτος έχει χειριστεί μέχρι τώρα καλά την πανδημία και έλαβε επιστημονική πληροφόρηση από τα μέλη της «επιτροπής» ενώ συζήτησαν και το εμβολιαστικό πρόγραμμα.
 
Η συνάντηση αυτή έγινε σήμερα καθώς συνεδρίαζε η Τεχνική Επιτροπή για την υγεία για το θέμα των οδοφραγμάτων και ενώ αναμένονται οι τελικές αποφάσεις για την χαλάρωση των μέτρων στα κατεχόμενα μετά την συνεδρία του «υπουργικού συμβουλίου».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Πολυσέλιδη παρέμβαση του τέως Προέδρου για το πόρισμα γύρω από το «Κράτος Μαφία». Αμφισβητεί τις εισηγήσεις για ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα, καταγγέλλει «πλάνη περί τα γεγονότα» και θέτει ζήτημα Κράτους Δικαίου

BEST OF TOTHEMAONLINE