Την «προεδρική επιτροπή επιστημών και υγείας» συνάντησε ο Τατάρ

Την «προεδρική επιτροπή επιστημών και υγείας» συνάντησε ο Τατάρ

Συνάντηση, μέσω τηλεδιάσκεψης, με τα μέλη της «προεδρικής επιτροπής επιστημών και υγείας» είχε σήμερα ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ με τους οποίους συζήτησε την πανδημία.

 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Τατάρ εκτίμησε ότι το ψευδοκράτος έχει χειριστεί μέχρι τώρα καλά την πανδημία και έλαβε επιστημονική πληροφόρηση από τα μέλη της «επιτροπής» ενώ συζήτησαν και το εμβολιαστικό πρόγραμμα.
 
Η συνάντηση αυτή έγινε σήμερα καθώς συνεδρίαζε η Τεχνική Επιτροπή για την υγεία για το θέμα των οδοφραγμάτων και ενώ αναμένονται οι τελικές αποφάσεις για την χαλάρωση των μέτρων στα κατεχόμενα μετά την συνεδρία του «υπουργικού συμβουλίου».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

«Κράτος Μαφία»: Εντοπίζονται ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα – Νίκος Αναστασιάδης και Ρίκκος Ερωτοκρίτου στα κατονομαζόμενα πρόσωπα - Πίνακας

Η Ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς περιορίστηκε σε πρόσωπα (φυσικά ή νομικά) στα οποία καταλογίζονται ενδεχόμενες πράξεις διαφθοράς, και πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως να συνδέονται με άλλα αδικήματα που δεν συνδέονται με πράξεις διαφθοράς και δυνάμει του Άρθρου 9 (3), του Νόμου.

BEST OF TOTHEMAONLINE