ΚΥΠΡΟΣ: Επίδοξος... ραλίστας - Έτρεχε με 184 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο - Κατευθείαν δικαστήριο

ΚΥΠΡΟΣ: Επίδοξος... ραλίστας - Έτρεχε με 184 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο - Κατευθείαν δικαστήριο

Στη σύλληψη 24χρονου οδηγού προχώρησαν σήμερα το πρωί μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου. Ο νεαρός οδηγός εντοπίστηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, να κινείται με ταχύτητα 184 χιλιόμετρα, αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο. 

Ο 24χρονος, ο οποίος παρέλειψε επίσης να σταματήσει σε σήμα επί καθήκοντι αστυνομικού, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE