ΚΥΠΡΟΣ: Επίδοξος... ραλίστας - Έτρεχε με 184 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο - Κατευθείαν δικαστήριο

ΚΥΠΡΟΣ: Επίδοξος... ραλίστας - Έτρεχε με 184 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο - Κατευθείαν δικαστήριο

Στη σύλληψη 24χρονου οδηγού προχώρησαν σήμερα το πρωί μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου. Ο νεαρός οδηγός εντοπίστηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, να κινείται με ταχύτητα 184 χιλιόμετρα, αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο. 

Ο 24χρονος, ο οποίος παρέλειψε επίσης να σταματήσει σε σήμα επί καθήκοντι αστυνομικού, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE