ΚΥΠΡΟΣ: Επίδοξος... ραλίστας - Έτρεχε με 184 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο - Κατευθείαν δικαστήριο

ΚΥΠΡΟΣ: Επίδοξος... ραλίστας - Έτρεχε με 184 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο - Κατευθείαν δικαστήριο

Στη σύλληψη 24χρονου οδηγού προχώρησαν σήμερα το πρωί μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου. Ο νεαρός οδηγός εντοπίστηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, να κινείται με ταχύτητα 184 χιλιόμετρα, αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο. 

Ο 24χρονος, ο οποίος παρέλειψε επίσης να σταματήσει σε σήμα επί καθήκοντι αστυνομικού, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.