ΚΥΠΡΟΣ: Επίδοξος... ραλίστας - Έτρεχε με 184 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο - Κατευθείαν δικαστήριο

ΚΥΠΡΟΣ: Επίδοξος... ραλίστας - Έτρεχε με 184 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο - Κατευθείαν δικαστήριο

Στη σύλληψη 24χρονου οδηγού προχώρησαν σήμερα το πρωί μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου. Ο νεαρός οδηγός εντοπίστηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, να κινείται με ταχύτητα 184 χιλιόμετρα, αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο. 

Ο 24χρονος, ο οποίος παρέλειψε επίσης να σταματήσει σε σήμα επί καθήκοντι αστυνομικού, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.