ΚΥΠΡΟΣ: Επίδοξος... ραλίστας - Έτρεχε με 184 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο - Κατευθείαν δικαστήριο

ΚΥΠΡΟΣ: Επίδοξος... ραλίστας - Έτρεχε με 184 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο - Κατευθείαν δικαστήριο

Στη σύλληψη 24χρονου οδηγού προχώρησαν σήμερα το πρωί μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου. Ο νεαρός οδηγός εντοπίστηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, να κινείται με ταχύτητα 184 χιλιόμετρα, αντί 100 που είναι το επιτρεπόμενο όριο. 

Ο 24χρονος, ο οποίος παρέλειψε επίσης να σταματήσει σε σήμα επί καθήκοντι αστυνομικού, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE