ΙΤΑΛΙΑ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Τουλάχιστον εννιά νεκροί από πτώση καμπίνας τελεφερίκ

ΙΤΑΛΙΑ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Τουλάχιστον εννιά νεκροί από πτώση καμπίνας τελεφερίκ

Το ατσάλινο νήμα του τελεφερίκ φέρεται να έσπασε και η καμπίνα έπεσε στο κενό - Δύο παιδιά σοβαρά τραυματισμένα

Σύμφωνα με την ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai, τουλάχιστον εννιά άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από πτώση καμπίνας τελεφερίκ, σε μικρή απόσταση από την λίμνη Γκάρντα, στη βόρεια Ιταλία.

Λίγο πριν από την μία το μεσημέρι τοπική ώρα, ξαφνικά, το ατσάλινο νήμα του τελεφερίκ φέρεται να έσπασε και η καμπίνα έπεσε στο κενό. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δυο παιδιά έχουν τραυματισθεί σοβαρά και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο του Τορίνο από τους πυροσβέστες.

Λόγω των καλών καιρικών συνθηκών στην περιοχή αυτή του Πεδεμόντιου βρίσκονται αρκετοί τουρίστες και το συγκεκριμένο τελεφερίκ μόλις είχε ξαναρχίσει να λειτουργεί. Στο σημείο του τραγικού συμβάντος σπεύδουν πυροσβέστες και δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας.

ΠΗΓΗ: Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κ. Λετυπιώτης: «Δεν προσδενόμαστε σε κανένα άρμα» – Συμμετέχουμε στη Σύνοδο του Συμβουλίου Ειρήνης ως παρατηρητής και όχι στο Συμβούλιο ως μέλη

Κ. Λετυπιώτης: «Δεν προσδενόμαστε σε κανένα άρμα» – Συμμετέχουμε στη Σύνοδο του Συμβουλίου Ειρήνης ως παρατηρητής και όχι στο Συμβούλιο ως μέλη

Στις αντιδράσεις του ΑΚΕΛ για συμμετοχή της Κύπρου ως παρατηρητή στην επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ειρήνης του Ντόναλντ Τραμπ, απάντησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE