ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάριος Χαννίδης: Κατήγγειλε τον Νίκο Αναστασιάδη για εμπλοκή του στην προεκλογική εκστρατεία των βουλευτικών εκλογών

Μάριος Χαννίδης: Κατήγγειλε τον Νίκο Αναστασιάδη για εμπλοκή του στην προεκλογική εκστρατεία των βουλευτικών εκλογών

Καλεσμένος του Νικήτα Κυριάκου στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της ΕΔΕΚ στην επαρχία Λευκωσίας Μάριος Χαννίδης για να συζητήσουν με άλλους υποψήφιους βουλευτές την επικαιρότητα. Ιδιαίτερα καυστικός και ενοχλημένος ο Μάριος Χαννίδης κατήγγειλε τον πρόεδρο της δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για εμπλοκή του στις βουλευτικές εκλογές με στόχο επηρεασμό ψηφοφόρων υπέρ του ΔΗΣΥ. Συγκεκριμένα ο Μάριος Χαννίδης είπε:

«Αγαπητέ Νικήτα  δεν μπορώ να μην σχολιάσω την απροκάλυπτη εμπλοκή του Προέδρου Αναστασιάδη στην προεκλογική εκστρατεία . Από Πρόεδρος όλων των κυπρίων , έχει μετατραπεί μέσα σε λίγες μέρες σε πρώτο βιολί της εκστρατείας του ΔΗΣΥ , υποσκελίζοντας ακόμη και τον Αβέρωφ Νεοφύτου.

Έκθαμβοι παρακολουθούμε μια Προεδρική κούρσα , παραπληροφόρησης, ακάλυπτων υποσχέσεων και δεσμεύσεων για αντιμετώπιση επίλυση των τόσων προβλημάτων που η ίδια η διακυβέρνηση Αναστασιάδη έχει συσσωρεύσει . Δυστυχώς η διακυβέρνηση Αναστασιάδη έχει ρεζιλέψει και έχει βυθίσει τη πατρίδα μας σε διεθνή ανυποληψία. Οι δείκτες  διαφθοράς διεθνών οργανισμών μιλούν από μόνοι τους. Οι πολίτες είναι απογοητευμένοι και θυμωμένοι με την κατάσταση  που μας έχουν φέρει. Είναι όμως και αγανακτισμένοι  με την προσπάθεια εξαπάτησης τους .

Το παράδειγμα του πορίσματος της διερευνητικής επιτροπής για το μέγα σκάνδαλο του Συνεργατισμού το οποίο ο Πρόεδρος έγραψε στα παλιά του παπούτσια είναι απόλυτα ενδεικτικό της κατάστασης.  Έχουμε λοιπόν αγαπητέ Νικήτα όλοι ευθύνη αλλά και υποχρέωση να μην  δεχτούμε και να μην  ανεχτούμε ένα κράτος που η ατιμωρησία και η συγκάλυψη το μετατρέπουν σε «παράδεισο» των απατεώνων. Διότι εδώ που φτάσαμε ανοχή σημαίνει πλέον συνενοχή»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top