Αβέρωφ: H διακυβέρνηση ΔΗΚΟ-ΑΚΕΛ είχε τρία κοντέινερ να διαχειριστεί το 2011 και ανατίναξαν την Κύπρο

Αβέρωφ: H διακυβέρνηση ΔΗΚΟ-ΑΚΕΛ είχε τρία κοντέινερ να διαχειριστεί το 2011 και ανατίναξαν την Κύπρο

Δήλωση Προέδρου κ. Αβέρωφ Νεοφύτου για ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ 

Είναι προκλητικό ν’ ακούω κάθε μέρα τον Νικόλα Παπαδόπουλο, ν’ ανησυχεί για τη διχοτόμηση. Το ΔΗΚΟ του μακροχρόνιου, το ΔΗΚΟ των μόνιμων όχι, που πολύ όψιμα ελέω συμμαχίας με το ΑΚΕΛ, θυμήθηκε και την Ομοσπονδία.

Ακούω ταυτόχρονα τον Άντρο να ανησυχεί για την οικονομία. Θέλει να εφαρμόσει και πάλι οικονομικές πολιτικές της διακυβέρνησης Χριστόφια που χρεωκόπησαν τη χώρα. 

H διακυβέρνηση ΔΗΚΟ-ΑΚΕΛ είχε τρία κοντέινερ να διαχειριστεί το 2011 και ανατίναξαν την Κύπρο. Απλώς να σκεφτεί ο κυπριακός λαός, αν η πανδημία συνέβαινε το 2011 με την οικονομία γονατισμένη, τι θα γινόταν στον τόπο μας.

Το δίλλημα είναι ξεκάθαρο. Ανεύθυνος λαϊκισμός ή σοβαρότητα; Να γυρίσουμε πίσω ή να πάμε μπροστά;

Δείτε εδώ το βίντεο: https://youtu.be/VlIXtwucVmI

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.