Νεκρός ο αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς – Σε τραγωδία κατέληξε η άσκηση

Νεκρός ο αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς – Σε τραγωδία κατέληξε η άσκηση

Τραγικό θάνατο βρήκε το μέλος της Εθνικής Φρουράς, μετά το ατύχημα στην περιοχή της Τροοδίτισσας.

Η Ανακοίνωση της Εθνικής Φρουράς για τον τραγικό θάνατο αξιωματικού:

Ο Αξιωματικός της ΕΦ, στο πλαίσιο προγραμματισμένης εκπαιδευτικής δραστηριότητας με αντικείμενο «στρατιωτική έρευνα σε υψόμετρο» κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έπεσε στο έδαφος από μεγάλο ύψος.

Η Αστυνομία διερευνά το δυστύχημα στο πλαίσιο της θανατικής ανάκρισης. Παράλληλα το ΓΕΕΦ έχει διατάξει έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος.

Το Υπουργείο Άμυνας εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Αξιωματικού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ξεκινούν συναντήσεις με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία ουσίας»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ξεκινούν συναντήσεις με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία ουσίας»

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 η συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση φιλοξενείται στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE