ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται 40χρονος που τραυμάτισε τον συγκάτοικό του με κουζινομάχαιρο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται 40χρονος που τραυμάτισε τον συγκάτοικό του με κουζινομάχαιρο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τη φωτογραφία και τα στοιχεία άνδρα ηλικίας 40 ετών, ο οποίος καταζητείται από την Αστυνομία σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και τραυματισμού, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του. Πρόκειται για τον Erkan Ozbay, ημερομηνία γέννησης 17/03/1981, από Τουρκία, κάτοικος Κύπρου.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στον τηλεφωνικό αριθμό 24-804060 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, ο 40χρονος καταζητούμενος φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι κουζίνας εναντίον 41χρονου, τραυματίζοντας τον σοβαρά στην κοιλιά. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 8.15 το βράδυ της Πέμπτης, 20 Μαΐου, 2021, στην οικία όπου διαμένουν ο 40χρονος καταζητούμενος και ο 41χρονος παραπονούμενος.

Ο 41χρονος μεταφέρθηκε το ίδιο βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ υποβλήθηκε και σε χειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση των τραυμάτων του. Η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, είναι εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE