Στο Κακουργιοδικείο η πρώτη υπόθεση ‘χρυσών διαβατηρίων’ – 37 κατηγορίες στους 9 ανάμεσα τους και Κύπριος δικηγόρος

Στο Κακουργιοδικείο η πρώτη υπόθεση ‘χρυσών διαβατηρίων’ – 37 κατηγορίες στους 9 ανάμεσα τους και Κύπριος δικηγόρος

Στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας παραπέμφθηκε η δίκη της υπόθεσης χρυσών διαβατηρίων στην Κύπρο.

Πρόκειται για την υπόθεση Τόνι Νιούμαν, του Ιρανού που απέκτησε κυπριακή υπηκοότητα ενώ καταζητείτο από την Ιντερπόλ για απάτη και υπεξαίρεση μεγάλου χρηματικού ποσού. 

Σήμερα Τετάρτη 26 Μαϊου το Επαρχιακό Δικαστηρίο Λάρνακας προχώρησε στην παραπομπή της υπόθεσης στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης για τις 24 Ιουνίου.

Τα εννέα πρόσωπα φυσικά και νομικά που σας είχε αποκαλύψει το ThemaOnline θα κληθούν να απαντήσουν στις 37 κατηγορίες που τους προσάπτονται μεταξύ άλλων η διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφία και κυκλοφορία πλαστών εγγράφων, ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. 

Η συγκεκριμένη υπόθεση είναι μια από τις 12 υποθέσεις πολιτογραφήσεων που καίει το πόρισμα Καλογήρου. 

Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για τους:

ΧΑΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΔΕΠΕ

ΧΑΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΚΥΡΙΣΑΒΒΑ

ΠΩΛΙΝΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

NEWMAN HOLDINGS LTD

SCALENS TRUSTEES LTD

SCALENS LTD

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE