Στο Κακουργιοδικείο η πρώτη υπόθεση ‘χρυσών διαβατηρίων’ – 37 κατηγορίες στους 9 ανάμεσα τους και Κύπριος δικηγόρος

Στο Κακουργιοδικείο η πρώτη υπόθεση ‘χρυσών διαβατηρίων’ – 37 κατηγορίες στους 9 ανάμεσα τους και Κύπριος δικηγόρος

Στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας παραπέμφθηκε η δίκη της υπόθεσης χρυσών διαβατηρίων στην Κύπρο.

Πρόκειται για την υπόθεση Τόνι Νιούμαν, του Ιρανού που απέκτησε κυπριακή υπηκοότητα ενώ καταζητείτο από την Ιντερπόλ για απάτη και υπεξαίρεση μεγάλου χρηματικού ποσού. 

Σήμερα Τετάρτη 26 Μαϊου το Επαρχιακό Δικαστηρίο Λάρνακας προχώρησε στην παραπομπή της υπόθεσης στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης για τις 24 Ιουνίου.

Τα εννέα πρόσωπα φυσικά και νομικά που σας είχε αποκαλύψει το ThemaOnline θα κληθούν να απαντήσουν στις 37 κατηγορίες που τους προσάπτονται μεταξύ άλλων η διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφία και κυκλοφορία πλαστών εγγράφων, ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. 

Η συγκεκριμένη υπόθεση είναι μια από τις 12 υποθέσεις πολιτογραφήσεων που καίει το πόρισμα Καλογήρου. 

Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για τους:

ΧΑΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΔΕΠΕ

ΧΑΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΚΥΡΙΣΑΒΒΑ

ΠΩΛΙΝΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

NEWMAN HOLDINGS LTD

SCALENS TRUSTEES LTD

SCALENS LTD

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έστειλε μήνυμα για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας ο ΠτΔ - Τι ξεκαθάρισε

Έστειλε μήνυμα για λιμάνι και μαρίνα Λάρνακας ο ΠτΔ - Τι ξεκαθάρισε

Σαφές μήνυμα ότι η Κυβέρνηση θα προχωρήσει με τις σωστές θεσμικές και νομικές διαδικασίες για την υλοποίηση των έργων στο λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την ομιλία του στην τελετή θεμελίωσης της νέας πανεπιστημιακής Σχολής του ΤΕΠΑΚ στην πόλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE