Στο Κακουργιοδικείο η πρώτη υπόθεση ‘χρυσών διαβατηρίων’ – 37 κατηγορίες στους 9 ανάμεσα τους και Κύπριος δικηγόρος

Στο Κακουργιοδικείο η πρώτη υπόθεση ‘χρυσών διαβατηρίων’ – 37 κατηγορίες στους 9 ανάμεσα τους και Κύπριος δικηγόρος

Στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας παραπέμφθηκε η δίκη της υπόθεσης χρυσών διαβατηρίων στην Κύπρο.

Πρόκειται για την υπόθεση Τόνι Νιούμαν, του Ιρανού που απέκτησε κυπριακή υπηκοότητα ενώ καταζητείτο από την Ιντερπόλ για απάτη και υπεξαίρεση μεγάλου χρηματικού ποσού. 

Σήμερα Τετάρτη 26 Μαϊου το Επαρχιακό Δικαστηρίο Λάρνακας προχώρησε στην παραπομπή της υπόθεσης στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης για τις 24 Ιουνίου.

Τα εννέα πρόσωπα φυσικά και νομικά που σας είχε αποκαλύψει το ThemaOnline θα κληθούν να απαντήσουν στις 37 κατηγορίες που τους προσάπτονται μεταξύ άλλων η διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφία και κυκλοφορία πλαστών εγγράφων, ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. 

Η συγκεκριμένη υπόθεση είναι μια από τις 12 υποθέσεις πολιτογραφήσεων που καίει το πόρισμα Καλογήρου. 

Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για τους:

ΧΑΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΔΕΠΕ

ΧΑΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΚΥΡΙΣΑΒΒΑ

ΠΩΛΙΝΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

NEWMAN HOLDINGS LTD

SCALENS TRUSTEES LTD

SCALENS LTD

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE