Έξω από το προεδρικό οι ιδιοκτήτες κέντρων διασκέδασης, «Όταν κάλυπταν άλλους κλάδους, εμείς παραμέναμε κλειστοί» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έξω από το προεδρικό οι ιδιοκτήτες κέντρων διασκέδασης, «Όταν κάλυπταν άλλους κλάδους, εμείς παραμέναμε κλειστοί» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έξω από το Προεδρικό μέγαρο βρέθηκαν σήμερα (26/5) οι ιδιοκτήτες κέντρων διασκέδασης. Προειδοποιώντας για λήψη άλλων μέτρων παρέδωσαν ψήφισμα προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατία με αίτημα να λάβουν οικονομική στήριξη από την κυβέρνηση.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Κέντρων Διασκέδασης, Νίκος Βασιλείου ανέφερε,  «Εμείς είμαστε ίσως ο μοναδικός κλάδος που μείναμε κλειστοί τόσους μήνες. Πήραμε μόνο για 30 εβδομάδες. Αρκετοί από τους ιδιοκτήτες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με εξώσεις. Οι τράπεζες έχουν σταματήσει τους λογαριασμούς γιατί επειδή 15 μήνες δεν μπορούμε να δώσουμε τις δόσεις μας και μόνο τους 9 μας κάλυπταν. Όταν κάλυπταν άλλους κλάδους, εμείς παραμέναμε κλειστοί. Άλλοι αυξάναν την κερδοφορία τους. Δεν μπορούμε να επαναρχίσουμε με τις επιχειρήσεις μας. Κινδυνεύουμε να τις χάσουμε, για αυτό τον λόγο γίνεται η διαμαρτυρία. Για να ευαισθητοποιηθεί το κράτος να μας δώσει το επίδομα που χρειαζόμαστε και να ανοίξουμε τις επιχειρήσεις μας. Καταθέτουμε ψήφισμα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να σταματήσει επιτέλους το δράμα μας».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE