Έκρηξη στο Υπουργείο Υγείας: Συλλέγεται μαρτυρικό υλικό - Όσα έδειξαν οι αρχικές έρευνες

Έκρηξη στο Υπουργείο Υγείας: Συλλέγεται μαρτυρικό υλικό -  Όσα έδειξαν οι αρχικές έρευνες

Προχωρά η διερεύνηση σχετικά με την έκρηξη, η οποία σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην είσοδο του Υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με την Αστυνομία.

 
Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διερεύνηση της έκρηξης στην είσοδο του Υπουργείου Υγείας, η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, Λοχίας Μαρίνα Χριστοδουλίδου, είπε ότι συλλέγεται μαρτυρικό υλικό, το οποίο θα αξιολογηθεί, και η διερεύνηση της υπόθεσης προχωρά κανονικά.
 
Σύμφωνα, εξάλλου, με την Αστυνομία, γύρω στις 11 το βράδυ της Τρίτης, λήφθηκε πληροφορία για έκρηξη στο Υπουργείο Υγείας στη Λευκωσία.
 
Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου και κατέσβησαν φωτιά που προκλήθηκε, πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
 
Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού τύπου γκαζάκι.
 
Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο του Υπουργείου, όπου είχε τοποθετηθεί.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE