Συνάντηση Δένδια-Τσαβούσογλου τη Δευτέρα στην Αθήνα

Συνάντηση Δένδια-Τσαβούσογλου τη Δευτέρα στην Αθήνα

Συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου θα πραγματοποιήσει ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, τη Δευτέρα 31 Μαΐου, στην Αθήνα.


Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, οι συνομιλίες των δύο Υπουργών θα εστιαστούν στις διμερείς σχέσεις, καθώς και στις περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις.

Σύμφωνα με ελληνικές διπλωματικές πηγές, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να παραθέσει ανεπίσημο δείπνο στον Τούρκο ομόλογο του την Κυριακή 30 Μαΐου. Νωρίτερα την Κυριακή, ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να πραγματοποιήσει ιδιωτική επίσκεψη στη Θράκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE