Συνάντηση Δένδια-Τσαβούσογλου τη Δευτέρα στην Αθήνα

Συνάντηση Δένδια-Τσαβούσογλου τη Δευτέρα στην Αθήνα

Συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου θα πραγματοποιήσει ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, τη Δευτέρα 31 Μαΐου, στην Αθήνα.


Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, οι συνομιλίες των δύο Υπουργών θα εστιαστούν στις διμερείς σχέσεις, καθώς και στις περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις.

Σύμφωνα με ελληνικές διπλωματικές πηγές, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να παραθέσει ανεπίσημο δείπνο στον Τούρκο ομόλογο του την Κυριακή 30 Μαΐου. Νωρίτερα την Κυριακή, ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να πραγματοποιήσει ιδιωτική επίσκεψη στη Θράκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.