Συνάντηση Δένδια-Τσαβούσογλου τη Δευτέρα στην Αθήνα

Συνάντηση Δένδια-Τσαβούσογλου τη Δευτέρα στην Αθήνα

Συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου θα πραγματοποιήσει ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, τη Δευτέρα 31 Μαΐου, στην Αθήνα.


Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, οι συνομιλίες των δύο Υπουργών θα εστιαστούν στις διμερείς σχέσεις, καθώς και στις περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις.

Σύμφωνα με ελληνικές διπλωματικές πηγές, ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να παραθέσει ανεπίσημο δείπνο στον Τούρκο ομόλογο του την Κυριακή 30 Μαΐου. Νωρίτερα την Κυριακή, ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να πραγματοποιήσει ιδιωτική επίσκεψη στη Θράκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Σημαντική χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την επίσκεψη στην Κύπρο του Αναπληρωτή ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν-Πιερ Λακρουά, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Τρίτη, σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίσκεψη δείχνει ότι παραμένει αμείωτη η προσήλωση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE