ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε νεκρός 66χρονος - Δηλώθηκε ως ελλείπον πρόσωπο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Εντοπίστηκε νεκρός 66χρονος - Δηλώθηκε ως ελλείπον πρόσωπο

Αναφορικά με ανακοίνωση που αφορούσε 66χρονο που απουσίαζε από το χώρο διαμονής του στην Κοκκινοτριμιθιά, αυτός εντοπίστηκε σήμερα νεκρός. 

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, αυτός εντοπίστηκε σε περιοχή της Λευκωσίας, σε ανεγειρόμενη οικοδομή. 

Στη σκηνή κλήθηκε ο Ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους ο οποίος διενήργησε αυτοψία, σύμφωνα με την οποία εκ πρώτης όψεως αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE