Τουρκία: Ένταλμα σύλληψης εναντίον του αρχιμαφιόζου Πέκερ

Τουρκία: Ένταλμα σύλληψης εναντίον του αρχιμαφιόζου Πέκερ

Ένταλμα σύλληψης εξέδωσε ο γενικός εισαγγελέας Άγκυρας εναντίον του αρχιμαφιόζου Σεντάτ Πέκερ ο οποίος έχει διαφύγει στο εξωτερικό και επιτίθεται εναντίον αξιωματούχων της τουρκικής κυβέρνησης με βίντεο που δημοσιεύει μέσω του YouTube.

Πάντως σύμφωνα με πηγές ασφαλείας τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο Ανατολού ο Σεντάτ Πέκερ το 2015 ξεκίνησε αλληλογραφία με τον επαρχιακό διευθυντή αστυνομίας Χαλκηδόνος ο οποίος αργότερα αποπέμφθηκε λόγω των σχέσεών του με την οργάνωση FETO (γκιουλενιστές) ζητώντας προστασία επειδή δεχόταν απειλές κατά της ζωής του από την ακροαριστερή οργάνωση DHKP-C.

Τελικά με απόφαση της Αστυνομικής Γενικής Διεύθυνσης Κων/πολης του δόθηκε προστασία στις 6 Μαρτίου του 2015 η οποία και διατηρήθηκε μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2020.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Καζακστάν μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για επίσημη επίσκεψη - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στο Καζακστάν μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για επίσημη επίσκεψη - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στις 13:55 αναχωρεί η πρώτη απευθείας πτήση της Air Astana από το διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας στην πρωτεύουσα του Καζακστάν και θα μεταφέρει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την αποστολή, στο πρώτο ταξίδι Προέδρου της Κύπρου στη μεγαλύτερη χώρα του Καυκάσου.

BEST OF TOTHEMAONLINE