Εξελίξεις στην κομπίνα των rapid test – Εντοπίστηκαν 600,000 test

Εξελίξεις στην κομπίνα των rapid test – Εντοπίστηκαν 600,000 test

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες με την υπόθεση που πρώτο σας αποκάλυψε το ThemaOnline για την εξαπάτηση του Υπουργείο Υγείας από εταιρία με rapid test.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, μετά από διερεύνηση της καταγγελίας στην οποία κατονομάστηκε συγκεκριμένο πρόσωπο, οι Αρχές προχώρησαν στην έκδοση ενταλμάτων έρευνας σε υποστατικά.

Στα εν λόγω υποστατικά εντοπίστηκαν περίπου 600, 000 rapid test τα οποία στάλθηκαν για εξετάσεις έτσι ώστε να διαπιστωθεί η καταλληλόλητα τους.

Υπενθυμίζουμε ότι λειτουργοί του Υπουργείου Υγείας προχώρησαν σε καταγγελία στο ΤΑΕ Αρχηγείου για εξαπάτηση από εταιρία για rapid test «μαϊμού».

Όπως διαφαίνεται από τις μέχρι στιγμής έρευνες έγινε εισαγωγή προϊόντων στην Κύπρο με πλαστά έγγραφα, με σκοπό τη συμμετοχή σε διαγωνισμό για την διενέργεια rapid test που οργανώνει το Υπουργείο Υγείας και αγγίζει τα 1,800,000 ευρώ.

Το ΤΑΕ Αρχηγείου εξετάζει υπόθεση πλαστογραφίας, απόπειρας απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και κυκλοφορία με πλαστά έγγραφα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική στιγμή για την Κυπριακή Δημοκρατία η ομιλία του Προέδρου Χριστοδουλίδη στη Βουλή των Ελλήνων - Η ανακοίνωση της Προεδρίας

Ιστορική στιγμή για την Κυπριακή Δημοκρατία η ομιλία του Προέδρου Χριστοδουλίδη στη Βουλή των Ελλήνων - Η ανακοίνωση της Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα στην Αθήνα, όπου θα προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, ύστερα από επίσημη πρόσκληση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικήτα Κακλαμάνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE