Ρωσία: Πρόστιμο 1,5 εκατ. ρουβλίων στο TikTok - Δεν απέσυρε παράνομο περιεχόμενο

Ρωσία: Πρόστιμο 1,5 εκατ. ρουβλίων στο TikTok - Δεν απέσυρε παράνομο περιεχόμενο

Πρόστιμο ύψους 1,5 εκατ. ρουβλίων (16.725 ευρώ) επέβαλε ρωσικό δικαστήριο στην πλατφόρμα TikTok, επειδή δεν απέσυρε περιεχόμενο που η Μόσχα θεωρεί απαγορευμένο.

Επίσης, δικαστήριο επέβαλε πρόστιμο στην εταιρεία Google ύψους 3,5 εκ. ρουβλίων (39.025 ευρώ) εκτός των 6 εκ. ρουβλίων (66.901 ευρώ), που είχε επιβάλει την Τρίτη για τους ίδιους λόγους.

Η ποινή εντάσσεται στο πλαίσιο ευρύτερης αντιπαράθεσης μεταξύ Μόσχας και των μεγάλων τεχνολογικών κολοσσών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE