Ρωσία: Πρόστιμο 1,5 εκατ. ρουβλίων στο TikTok - Δεν απέσυρε παράνομο περιεχόμενο

Ρωσία: Πρόστιμο 1,5 εκατ. ρουβλίων στο TikTok - Δεν απέσυρε παράνομο περιεχόμενο

Πρόστιμο ύψους 1,5 εκατ. ρουβλίων (16.725 ευρώ) επέβαλε ρωσικό δικαστήριο στην πλατφόρμα TikTok, επειδή δεν απέσυρε περιεχόμενο που η Μόσχα θεωρεί απαγορευμένο.

Επίσης, δικαστήριο επέβαλε πρόστιμο στην εταιρεία Google ύψους 3,5 εκ. ρουβλίων (39.025 ευρώ) εκτός των 6 εκ. ρουβλίων (66.901 ευρώ), που είχε επιβάλει την Τρίτη για τους ίδιους λόγους.

Η ποινή εντάσσεται στο πλαίσιο ευρύτερης αντιπαράθεσης μεταξύ Μόσχας και των μεγάλων τεχνολογικών κολοσσών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.