Πύλη Εμβολιασμού: Ανοιχτή μέχρι σήμερα (29/5) το απόγευμα για δεύτερη ευκαιρία για άτομα 36-39 ετών

Πύλη Εμβολιασμού: Ανοιχτή μέχρι  σήμερα (29/5) το απόγευμα για δεύτερη ευκαιρία για άτομα 36-39 ετών

Ανοιχτή παραμένει η Πύλη Εμβολιασμού και σήμερα δίνοντας δεύτερη στην ηλικιακή ομάδα 36-39 χρόνων. 

Οι εμβολιασμοί θα γίνονται σε Κέντρα Εμβολιασμού που λειτουργούν παγκύπρια με τα διαθέσιμα εμβόλια.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας η Πύλη θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι σήμερα, Σάββατο, 29 Μαΐου στις 5:30 το απόγευμα, προτεραιότητα για διευθέτηση ραντεβού θα έχουν τα άτομα ηλικίας 36-39 ετών.

Οι εμβολιασμοί συνεχίζονται σε όλες τις Επαρχίες εντατικά και με τον στόχο της κάλυψης με την 1η δόση του 65% του πληθυσμού μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE