Πύλη Εμβολιασμού: Ανοιχτή μέχρι σήμερα (29/5) το απόγευμα για δεύτερη ευκαιρία για άτομα 36-39 ετών

Πύλη Εμβολιασμού: Ανοιχτή μέχρι  σήμερα (29/5) το απόγευμα για δεύτερη ευκαιρία για άτομα 36-39 ετών

Ανοιχτή παραμένει η Πύλη Εμβολιασμού και σήμερα δίνοντας δεύτερη στην ηλικιακή ομάδα 36-39 χρόνων. 

Οι εμβολιασμοί θα γίνονται σε Κέντρα Εμβολιασμού που λειτουργούν παγκύπρια με τα διαθέσιμα εμβόλια.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας η Πύλη θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι σήμερα, Σάββατο, 29 Μαΐου στις 5:30 το απόγευμα, προτεραιότητα για διευθέτηση ραντεβού θα έχουν τα άτομα ηλικίας 36-39 ετών.

Οι εμβολιασμοί συνεχίζονται σε όλες τις Επαρχίες εντατικά και με τον στόχο της κάλυψης με την 1η δόση του 65% του πληθυσμού μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE