Πύλη Εμβολιασμού: Ανοιχτή μέχρι σήμερα (29/5) το απόγευμα για δεύτερη ευκαιρία για άτομα 36-39 ετών

Πύλη Εμβολιασμού: Ανοιχτή μέχρι  σήμερα (29/5) το απόγευμα για δεύτερη ευκαιρία για άτομα 36-39 ετών

Ανοιχτή παραμένει η Πύλη Εμβολιασμού και σήμερα δίνοντας δεύτερη στην ηλικιακή ομάδα 36-39 χρόνων. 

Οι εμβολιασμοί θα γίνονται σε Κέντρα Εμβολιασμού που λειτουργούν παγκύπρια με τα διαθέσιμα εμβόλια.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας η Πύλη θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι σήμερα, Σάββατο, 29 Μαΐου στις 5:30 το απόγευμα, προτεραιότητα για διευθέτηση ραντεβού θα έχουν τα άτομα ηλικίας 36-39 ετών.

Οι εμβολιασμοί συνεχίζονται σε όλες τις Επαρχίες εντατικά και με τον στόχο της κάλυψης με την 1η δόση του 65% του πληθυσμού μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μαϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθει η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE