Συνελήφθη 72χρονος που «πετούσε» με 188 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο

Συνελήφθη 72χρονος που «πετούσε» με 188 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο

Γύρω στις 7 χθες το απόγευμα, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών  Δυστυχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, παρά την Κόσιη, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 72χρονος.  

Ο 72χρονος, ο οποίος οδηγούσε με ταχύτητα 188 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100, συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αύριο ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE