Συνελήφθη 72χρονος που «πετούσε» με 188 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο

Συνελήφθη 72χρονος που «πετούσε» με 188 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο

Γύρω στις 7 χθες το απόγευμα, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών  Δυστυχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, παρά την Κόσιη, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 72χρονος.  

Ο 72χρονος, ο οποίος οδηγούσε με ταχύτητα 188 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100, συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αύριο ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.