ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευτράπελα του προεκλογικού αγώνα των κομμάτων - Από τον «Μάκη» μέχρι τις εκστρατείες σε κηδείες

Ευτράπελα του προεκλογικού αγώνα των κομμάτων - Από τον «Μάκη» μέχρι τις εκστρατείες σε κηδείες

Μπορεί ο «Μάκης» να έκλεψε τις εντυπώσεις στα ευτράπελα τις προεκλογικής περιόδου προς τις  βουλευτικές εκλογές ωστόσο δεν ήταν μόνο αυτό.

Να υπενθυμίσουμε – όχι πως μπορεί κάποιος να το ξεχάσει – ότι με την εμφάνιση του ο «Μάκης» στο τηλεοπτικό σποτ του ΔΗΚΟ σκόρπισε χαμόγελα σε όσους το παρακολούθησαν.

Αν και το εν λόγο σποτ του ΔΗΚΟ κατέβηκε κακήν κακώς από τις σελίδες του κόμματος είμαστε σίγουροι ότι έχει μείνει στην ιστορία.

Έπαθε ΑΚΕΛ

Η ανάρτηση του Γ.Γ. ΑΚΕΛ, Άντρου Κυπριανού και η ατάκα ότι ο Αβέρωφ Νεοφύτου έπαθε ΑΚΕΛ λόγω παρενεργειών του εμβολίου είναι ακόμη μια στιγμή εν μέσω προεκλογικής που σκόρπισε γέλια.

Η αντίδραση του κύριου Κυπριανού ήρθε μετά από δήλωση του προέδρου του ΔΗΣΥ

«Όταν η πολιτεία αποφασίζει το safe pass, έχει ταυτόχρονα και υποχρέωση να μεριμνεί οι πολίτες να μην ταλαιπωρούνται σε ατέλειωτες ουρές περιμένοντας ώρες κάτω από ψηλές θερμοκρασίες για rapid test».

Μερικοί εκ των υποψηφίων θα μπορούσαμε να πούμε ότι στον προεκλογικό τους αγώνα δεν είχαν ούτε ιερό ούτε όσιο.

Έκαναν τα πάντα για να δώσουν τις προεκλογικές τους κάρτες

Πληροφορίες που έφτασαν  στα γραφεία του Themaonline κάνουν λόγο για υποψηφίους που έδιναν τις κάρτες τους με τον αριθμό τους στο ψηφοδέλτιο σε πολίτες που βρίσκοντας σε χώρους των rapid test μέχρι… και σε κηδείες.

Δημόσιοι υπάλληλοι και προεκλογικές εκστρατείες «μούχτιν»

Επίσης δεν ήταν λίγες οι καταγγελίες για δημόσιους υπαλλήλους που καταχράζονταν τους εκτυπωτές στην εργασία τους – που τα έξοδα τους πληρώνουν φυσικά οι φορολογούμενοι πολίτες – για να εκτυπώνουν διαφημιστικά και κάρτες για υποψηφίους. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες εξανάγκαζαν συναδέλφους τους για να ψηφήσουν συγκεκριμένους υποψήφιους.

Όπου έβρισκαν έβαζαν διαφημιστικές πινακίδες και πανό

Αν και δεν είναι πρώτη φορά, υποψήφιοι που δεν είχαν την ευκαιρία να βάλουν τα πρόσωπα τους στις μεγάλες πινακίδες στους δρόμους σκαρφίστηκαν διάφορους τρόπους για να βλέπουν οι περαστικοί ψηφοφόροι τα πρόσωπα τους.  Ακατοίκητα σπίτια, πασσάλοι της ΑΗΚ, κλειστά καταστήματα και όπου άλλου βρήκαν το τρόπο να στερεώσουν τα πανό τους.  Φυσικά αν αυτό είχε αποτέλεσμα θα τους το «πει» η κάλπη την Κυριακή.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top