Άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Άντρος – «Κόμματα παραβίασαν τη νομοθεσία» -ΒΙΝΤΕΟ

Άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Άντρος – «Κόμματα παραβίασαν τη νομοθεσία» -ΒΙΝΤΕΟ

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε λίγο μετά τις 8:30 ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού στον Στρόβολο.

«Είναι η ώρα του λαού, τον καλώ να προσέλθει στις κάλπες μαζικά. Ελπίζω να λειτουργήσουμε με απόλυτη τάξη και πειθαρχία, αποφεύγοντας προβλήματα και ακρότητες. Από αύριο να δούμε πώς καταφέρνουμε όλοι μαζί να εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντα του κυπριακού λαού. Θέλω να εκφράσω τη λύπη μου γιατί κόμματα παραβίασαν τη νομοθεσία, δεν άντεξαν στους πειρασμούς. Είναι ιδιαίτερες οι συνθήκες αλλά προέχει η συμμετοχή σε αυτή τη διαδικασία. Με τη συμμετοχή μας να στείλουμε το μήνυμα προς τον κυπριακό λαό», ανέφερε εν συντομία.

Ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ προσήλθε στις κάλπες με τη σύζυγο, την κόρη και τα τρία εγγονάκια του.

 Δείτε βίντεο μέσα από την κάμερα του ThemaOnline:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE