Φόνος 45χρονου στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος
Σήμερα 04/05/2025 και περί ώρα 09:35, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για νεκρό πρόσωπο, σε κλειστό γκαράζ πολυκατοικίας, στη Λεμεσό.
Κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκαν σε ισόγειο πολυκατοικίας επτά πρόσωπα, εκ των οποίων τα τρία, όπως διαπιστώθηκε διαμένουν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα.
Στη συνέχεια, σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα ενός εκ των τριών συλληφθέντων, ηλικίας 41 ετών, εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός ηλεκτρικών εργαλείων, χρυσαφικά, πορτοφόλια, τσάντες, ποσότητα ενδυμάτων και υποδημάτων, καθώς και άλλα αντικείμενα, για τα οποία δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την κατοχή τους και συνελήφθη και για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.
Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, διαπιστώθηκε ότι μέρος της πιο πάνω περιουσίας, αποτελεί προϊόν κλοπής από διάρρηξη κατοικίας που καταγγέλθηκε στις 10/6/2019 στο ΤΑΕ Λεμεσού και κλοπής ηλεκτρικών εργαλείων που καταγγέλθηκε στις 24/5/2021.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις