ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2021: Η οικογένεια Θεολόγου ψήφισε και έχει άλλο ένα λόγο να χαμογελά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2021: Η οικογένεια Θεολόγου ψήφισε και έχει άλλο ένα λόγο να χαμογελά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το εκλογικό της δικαίωμα άσκησε το μεσημέρι της Κυριακής 30 Μάιου, η γενική συντονίστρια της «Αλλαγής Γενιάς» Άννα Θεολόγου.

Η κυρία Θεολόγου, ψήφισε στο Λύκειο Λατσιών και σε δηλώσεις της έξω από το εκλογικό κέντρο εξέφρασε την ελπίδα ότι η αποχή θα μειωθεί

«Έχω ασκήσει το εκλογικό μου καθήκον γιατί πλέον δεν μπορούμε να το αποκαλούμε ούτε καν δικαίωμα. Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε όλοι και όλες ότι έχουμε καθήκον όπως προασπιζόμαστε τη δημόσια υγεία να προασπιστούμε και το μέλλον των παιδιών μας σε αυτό τον τόπο» τα λόγια της Άννας Θεολόγου.

 Η Βουλεύτρια, που διεκδικεί την παρουσία της δια δεύτερη πενταετία στη Βουλή συνοδευόταν από μέλη της οικογένεια της, που την στηρίζουν στον αγώνα της για «Αλλαγή Γενιάς».

Στη φωτογραφία η Άννα Θεολόγου, μαζί με τον πατέρα της, την κόρη της καθώς και την εγκυμονούσα αδελφή της Σοφία Θεολόγου.

Αυτός είναι άλλωστε άλλος ένας λόγος να χαμογελά η οικογένεια, καθώς η πρώην Αρχηγός της Εθνικής Καλαθόσφαιρας Γυναικών Σοφία Θεολόγου εντός Ιουνίου αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE