Πρίγκιπας Κάρολος: Όσοι αναρρώνουν από Covid πρέπει να κάνουν γιόγκα

Πρίγκιπας Κάρολος: Όσοι αναρρώνουν από Covid πρέπει να κάνουν γιόγκα

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρότεινε στους γιατρούς να «χτίσουν έναν οδικό χάρτη ελπίδας και πλήρους ανάρρωσης μετά την περιπέτειά τους με την Covid-19».

Για να αναρρώσουν πλήρως οι ασθενείς από τον κορωνοιό, ο πρίγκιπας Κάρολος κάλεσε την ιατρική κοινότητα να συμπεριλάβει στον πλαίσιο της υγειονομικής περίθαλψης έναν «οδικό χάρτη» ελπίδας και επούλωσης των τραυμάτων, ψυχικών και σωματικών, με την βοήθεια της γιόγκα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE