Πρίγκιπας Κάρολος: Όσοι αναρρώνουν από Covid πρέπει να κάνουν γιόγκα

Πρίγκιπας Κάρολος: Όσοι αναρρώνουν από Covid πρέπει να κάνουν γιόγκα

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρότεινε στους γιατρούς να «χτίσουν έναν οδικό χάρτη ελπίδας και πλήρους ανάρρωσης μετά την περιπέτειά τους με την Covid-19».

Για να αναρρώσουν πλήρως οι ασθενείς από τον κορωνοιό, ο πρίγκιπας Κάρολος κάλεσε την ιατρική κοινότητα να συμπεριλάβει στον πλαίσιο της υγειονομικής περίθαλψης έναν «οδικό χάρτη» ελπίδας και επούλωσης των τραυμάτων, ψυχικών και σωματικών, με την βοήθεια της γιόγκα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.