ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έντεκα περιστατικά την Κυριακή

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ -  ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έντεκα περιστατικά την Κυριακή

Έντεκα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα την Κυριακή.

Το «υπουργείο υγείας» σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι από σύνολο 6.193 τεστ το τελευταίο 24ωρο εντοπίστηκαν 11 νέα περιστατικά κορωνοϊού

Τα πέντε αφορούν επαφές επιβεβαιωμένου κρούσματος και τα έξι είναι λοιμώξεις εντός της κοινότητας. Σε ό,τι αφορά τα εγχώρια περιστατικά, τα τέσσερα προέρχονται από την κατεχόμενη Λευκωσία και τα δύο από την Κερύνεια.

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών κορωνοϊού στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 7.215, ενώ 33 άνθρωποι έχουν πεθάνει από την COVID-19.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Ρήγμα στον ΔΗΣΥ με παρέμβαση Χάρη: «Δεν στηρίζω Αβέρωφ» – Βολές για πολιτικό εκβιασμό και παρασκήνιο

Σαφείς αποστάσεις από ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Αβέρωφ Νεοφύτου για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 παίρνει ο Χάρης Γεωργιάδης, με επιστολή του προς την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, ημερομηνίας 27 Οκτωβρίου 2026. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι, εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιλεγεί ως υποψήφιος του κόμματος, δεν θα συμμετάσχει στην προεκλογική εκστρατεία για τη στήριξή του, ενώ αφήνει αιχμές για τις εσωκομματικές εξελίξεις, κάνοντας λόγο για συνθήκες πίεσης και «απροκάλυπτου πολιτικού εκβιασμού».

BEST OF TOTHEMAONLINE