Πρόεδρος του ΕΛΑΜ: «Θα ανταποκριθούμε σε αυτά που περιμένει ο κόσμος»

Πρόεδρος του ΕΛΑΜ: «Θα ανταποκριθούμε σε αυτά που περιμένει ο κόσμος»

Την υπόσχεση ότι το ΕΛΑΜ θα ανταποκριθεί σε αυτά που περιμένει ο κόσμος από αυτό, έδωσε ο Προέδρός του Χρίστος Χρίστου.


Η κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη με σοβαρά ζητήματα «και εμείς σαν Βουλευτές στο νέο κοινοβούλιο καλούμαστε να δώσουμε λύσεις», είπε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, σε δηλώσεις του εισερχόμενος στο Συνεδριακό για την Ανακήρυξη των νέων Βουλευτών.
 
«Η υπόσχεση είναι πως θα ανταποκριθούμε σε αυτά που περιμένει ο κόσμος από το ΕΛΑΜ. Καλή συνέχεια. Να είστε καλά», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Σημαντική χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την επίσκεψη στην Κύπρο του Αναπληρωτή ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν-Πιερ Λακρουά, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Τρίτη, σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίσκεψη δείχνει ότι παραμένει αμείωτη η προσήλωση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE