Πρόεδρος του ΕΛΑΜ: «Θα ανταποκριθούμε σε αυτά που περιμένει ο κόσμος»

Πρόεδρος του ΕΛΑΜ: «Θα ανταποκριθούμε σε αυτά που περιμένει ο κόσμος»

Την υπόσχεση ότι το ΕΛΑΜ θα ανταποκριθεί σε αυτά που περιμένει ο κόσμος από αυτό, έδωσε ο Προέδρός του Χρίστος Χρίστου.


Η κοινωνία βρίσκεται αντιμέτωπη με σοβαρά ζητήματα «και εμείς σαν Βουλευτές στο νέο κοινοβούλιο καλούμαστε να δώσουμε λύσεις», είπε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, σε δηλώσεις του εισερχόμενος στο Συνεδριακό για την Ανακήρυξη των νέων Βουλευτών.
 
«Η υπόσχεση είναι πως θα ανταποκριθούμε σε αυτά που περιμένει ο κόσμος από το ΕΛΑΜ. Καλή συνέχεια. Να είστε καλά», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE