Ελλάδα: Στο νοσοκομείο βρέφος 40 ημερών θετικό στον κορωνοϊό

Ελλάδα: Στο νοσοκομείο βρέφος 40 ημερών θετικό στον κορωνοϊό

Στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του νοσοκομείου της Κέρκυρας νοσηλεύεται ένα βρέφος 40 ημερών που διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Η εισαγωγή του νεογνού στο νοσοκομείο έγινε το Σάββατο 29 Μαΐου, αναφέρουν οι πληροφορίες, ενώ το τελευταίο 48ωρο στο νησί έχουν καταγραφεί 43 κρούσματα κορωνοϊού.

Στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του νοσοκομείου νοσηλεύονται ακόμα 22 ασθενείς θετικοί στον ιό.

Σημειώνεται ότι από σήμερα λειτουργεί το Mega Εμβολιαστικό Κέντρο της Κέρκυρας, με 10 εμβολιαστικές γραμμές με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johson.

Σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία τα κλεισμένα ραντεβού ανέρχονται σε 700 ενώ έως τις 11 το πρωί είχαν εμβολιαστεί 150 άτομα, σύμφωνα με το corfutvnews.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE