Ελλάδα: Στο νοσοκομείο βρέφος 40 ημερών θετικό στον κορωνοϊό

Ελλάδα: Στο νοσοκομείο βρέφος 40 ημερών θετικό στον κορωνοϊό

Στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του νοσοκομείου της Κέρκυρας νοσηλεύεται ένα βρέφος 40 ημερών που διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Η εισαγωγή του νεογνού στο νοσοκομείο έγινε το Σάββατο 29 Μαΐου, αναφέρουν οι πληροφορίες, ενώ το τελευταίο 48ωρο στο νησί έχουν καταγραφεί 43 κρούσματα κορωνοϊού.

Στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του νοσοκομείου νοσηλεύονται ακόμα 22 ασθενείς θετικοί στον ιό.

Σημειώνεται ότι από σήμερα λειτουργεί το Mega Εμβολιαστικό Κέντρο της Κέρκυρας, με 10 εμβολιαστικές γραμμές με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johson.

Σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία τα κλεισμένα ραντεβού ανέρχονται σε 700 ενώ έως τις 11 το πρωί είχαν εμβολιαστεί 150 άτομα, σύμφωνα με το corfutvnews.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδυσσέας απέναντι σε Στέφανο και Νικόλα – ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ σε μάχη κορυφής λίγες μέρες πριν από την κάλπη

Οδυσσέας απέναντι σε Στέφανο και Νικόλα – ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ σε μάχη κορυφής λίγες μέρες πριν από την κάλπη

Με την αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές να έχει πλέον ξεκινήσει, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει πεδίο καθημερινών συγκρούσεων, έντονων παρεμβάσεων και συνεχών ανατροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE