Ελλάδα: Στο νοσοκομείο βρέφος 40 ημερών θετικό στον κορωνοϊό

Ελλάδα: Στο νοσοκομείο βρέφος 40 ημερών θετικό στον κορωνοϊό

Στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του νοσοκομείου της Κέρκυρας νοσηλεύεται ένα βρέφος 40 ημερών που διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Η εισαγωγή του νεογνού στο νοσοκομείο έγινε το Σάββατο 29 Μαΐου, αναφέρουν οι πληροφορίες, ενώ το τελευταίο 48ωρο στο νησί έχουν καταγραφεί 43 κρούσματα κορωνοϊού.

Στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του νοσοκομείου νοσηλεύονται ακόμα 22 ασθενείς θετικοί στον ιό.

Σημειώνεται ότι από σήμερα λειτουργεί το Mega Εμβολιαστικό Κέντρο της Κέρκυρας, με 10 εμβολιαστικές γραμμές με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johson.

Σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία τα κλεισμένα ραντεβού ανέρχονται σε 700 ενώ έως τις 11 το πρωί είχαν εμβολιαστεί 150 άτομα, σύμφωνα με το corfutvnews.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στήνεται η σκακιέρα για την Προεδρία της βουλής- Οι υπόγειες συνεργασίες και η πόλωση, λίγο πριν απο την κάλπη

Στήνεται η σκακιέρα για την Προεδρία της βουλής- Οι υπόγειες συνεργασίες και η πόλωση, λίγο πριν απο την κάλπη

Λίγες μόλις ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές και το πολιτικό σύστημα εκπέμπει την εικόνα ενός μηχανισμού που έχει χάσει κάθε επαφή με την κοινωνία.

BEST OF TOTHEMAONLINE