Αύξηση κρουσμάτων στα κατεχόμενα - Τριψήφιος ο αριθμός

Αύξηση κρουσμάτων στα κατεχόμενα - Τριψήφιος ο αριθμός

Στα κατεχόμενα το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε 105 νέα κρούσματα κορωνοϊού ύστερα από 8.539 ελέγχους τις τελευταίες 24 ώρες.

Όπως ανακοινώθηκε, 85 εργάτες σε οικοδομή βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ αναφέρεται ότι λαμβάνονται όλα τα μέτρα για να περιοριστεί περαιτέρω μετάδοση.

Άλλα πέντε περιστατικά είναι επαφές άλλων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. Τα 95 από τα κρούσματα εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, ένα στην Κερύνεια, 2 στην κατεχόμενη Αμμόχωστο και 2 στην κατεχόμενη Μόρφου.

Συνολικά τα κρούσματα στα κατεχόμενα ανήλθαν στα 7.229, ενώ υπήρξαν και 33 θάνατοι.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Απαντά στις επικρίσεις Νικόλα Παπαδόπουλου η Κυβέρνηση - «Η πολιτική που ακολουθείται είναι μία»

Αντέδρασε η Κυβέρνηση διά του διευθυντή του γραφείου Τύπου του γραφείου του Προέδρου, Βίκτωρα Παπαδόπουλου, στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ στο ΡΙΚ, με τις οποίες της επέρριπτε ευθύνες για τη διαχείριση του θέματος της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE