Ειρήνη Χαραλαμπίδου: Τα δάκρυα on air και η παραδοχή - Με στήριξαν ψηφοφόροι και από τον ΔΗΣΥ

Ειρήνη Χαραλαμπίδου: Τα δάκρυα on air και η παραδοχή - Με στήριξαν ψηφοφόροι και από τον ΔΗΣΥ

Εμφανώς συγκινημένη και με δάκρυα στα μάτια η Ειρήνη Χαραλαμπίδου ευχαρίστησε τους πολίτες που την τίμησαν με την ψήφο τους με αποτέλεσμα να είναι πρώτη σε σταυρούς προτίμησης Παγκύπρια.

Καλεσμένη στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση δεν δίστασε να «ομολογήσει» ότι οι ψήφοι της δεν ήταν μόνο από τον κόσμο της Αριστεράς.

«Ο κόσμος της Αριστεράς με αγκάλιασε με ένα τρόπο μοναδικό. Από τότε που μπήκα στο κοινοβούλιο με στήριξε μου έδωσε αγάπη μου έδωσε δύναμη μαζί με αυτούς και από άλλους χώρους και πρέπει να το πω ότι έχω ψηφοφόρους και από άλλους χώρους, ακόμα και από το κόμμα του κ. Δημητρίου (ΔΗΣΥ). Συνεπώς αυτή για μένα είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση που θα μπορούσα να έχω ως πολιτικό πρόσωπο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE