ΕΛΛΑΔΑ: Σεισμός στην Ελασσόνα

ΕΛΛΑΔΑ: Σεισμός στην Ελασσόνα

Σεισμός σημειώθηκε 14 χλμ. νοτιοδυτικά της Ελασσόνας.

Σεισμός μεγέθους 4,6 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στην Ελασσόνα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το εστιακό βάθος του σεισμού εντοπίζεται στα 14,7 χλμ. ενώ το επίκεντρό του εντοπίζεται 14 χιλιόμετρα Νοτιοδυτικά της Ελασσόνας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE