ΚΟΣΜΟΣ

13χρονη προσπάθησε να μιμηθεί βίντεο που είδε στο διαδίκτυο και τώρα νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα

13χρονη προσπάθησε να μιμηθεί βίντεο που είδε στο διαδίκτυο και τώρα νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα

Ντέστινι Κρέιν: Ένα 13χρονο κορίτσι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εδώ και δύο εβδομάδες με εγκαύματα τρίτου βαθμού. Ο λόγος, επειδή αποπειράθηκε να μιμηθεί ένα κόλπο που είδε σε βίντεο στο Tik Tok.


Ντέστινι Κρέιν: Τι ακριβώς συνέβη
Ειδικότερα, η μικρή Ντέστινι έκαψε σοβαρά το δεξί χέρι και τον λαιμό της και μέχρι τώρα χρειάστηκε να υποβληθεί σε 3 διορθωτικές επεμβάσεις. Η είδηση γνωστοποιήθηκε από την οικογένεια του κοριτσιού με σκοπό να προειδοποιήσουν άλλους γονείς για τους κινδύνους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η 13χρονη δεν είναι ακόμα σε θέσει να μιλήσει, ώστε να περιγράψει το τι ακριβώς συνέβη. Με βάση τα αντικείμενα που βρήκαν στο μπάνιο αλλά και όσα είπαν οι φίλοι του κοριτσιου, οι γονείς συμπέραναν πως προσπάθησε να μιμηθεί ένα κόλπο που είδε σε βίντεο στο Tik Tok.Ντέστινι ΚρέινΣτο επίμαχο βίντεο φαίνεται κάποιος να σχεδιάζει έναν κύκλο στον καθρέφτη του, χρησιμοποιώντας κάποιο εύφλεκτο υλικό και μετά το ανάβει σχηματίζοντας ένα πύρινο στεφάνι. Στο μπάνιο του σπιτιου, βρέθηκαν ένα κερί, αναπτήρας και καθαρό οινόπνευμα. Οι γονείς κατάφεραν να ανακτήσουν το κινητό της κοπέλας από το φλεγόμενο μπάνιο και η λειτουργία εγγραφής βίντεο του Tik Tok ήταν ακόμα ενεργή.

Μητέρα 13χρονης: «Άκουσα το παιδί μου να ουρλιάζει
Η μητέρα του κοριτσιού δηλώνει χαρακτηριστικά: «Ήμουν στο καθιστικό και μιλούσα στο τηλέφωνο όταν την άκουσα να ουρλιάζει το όνομά μου. Έτρεξα τότε στο μπάνιο και είδα τη φωτιά να έχει αγκαλιάσει τα πάντα και μαζί το κοριτσάκι μου».Τότε η μητέρα της 13χρονης την τράβηξε έξω και έσβησε τη φωτιά. Ένας γείτονας, είχε ήδη καλέσει ασθενοφόρο. Από τότε, η Ντέστινι παραμένει στην εντατική, ωστόσο η πλήρης ανάρρωσή της θα αργήσει μερικούς μήνες. Παρά τις φυσιοθεραπείες που κάνει, η κινητικότητα του χεριού της μπορεί να μην επανέλθει ποτέ πλήρως.

Πηγή: abcnews.go.com

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top