Ο καυγάς on air στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους - ΒΙΝΤΕΟ

Ο καυγάς on air στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους - ΒΙΝΤΕΟ

Μια έντονη διαφωνία παρακολουθήσαμε χθες τηλεοπτικά στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους, μεταξύ Χάρη-Τάσου-Χριστιάνας.

Με αφορμή μια συζήτηση για την διαμάχα Snik με Λιάγκα και Σκορδά, η Χριστιάνα Αριστοτέλους εξέφρασε την δική της άποψη και εκεί ξεκίνησε μια έντονη συζήτηση η οποία κατέληξε στο τέλος με τον Τάσο να σχολιάζει όπως στην ουσία αυτά που κράζουν σαν εκπομπή τα έκαναν και οι ίδιοι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE